Danske Spil er ny sponsor i Brøndby IF

Danske Spil og Brøndby IF har indgået en sponsoraftale i de kommende tre år.

Brøndby IF har indgået en sponsoraftale med Danske Spil for de kommende tre år. Det bliver oplyst i en pressemeddelelse onsdag formiddag.

Administrerende direktør i Brøndby IF, Ole Palmå, mener det sender et stærkt signal: 

– Normalt, når man indgår en aftale af denne kaliber, markeres det ved en fælles underskrifts- og fotoseance, afsluttet med et solidt håndtryk, men det har vi undladt denne gang på grund af corona-epidemien. I stedet har vi underskrevet hver for sig, men det ændrer ikke ved, at det forsegler en fantastisk aftale, både hvad angår det indholdsmæssige og det økonomiske.

– Aftalen løber de kommende tre år og gælder ikke blot vores Superliga-mandskab, men også for vores kvinder i Gjensidige Kvindeligaen. Med den succes Brøndby IF’s kvindehold har haft igennem mange år, og det momentum kvindefodbold oplever i disse år, så er jeg sikker på, at vi vil se flere og flere partnere og sponsorer, som ser værdien i at være til stede i både herre- og kvindefodbold. Det er et stærkt signal at sende, siger Ole Palmå til Brøndby IFs hjemmeside.

Ole Palmå glæder sig også over aftalen med Danske Spil: 

– Brøndby IF og Danske Spil er begge vores samfundsansvar bevidst og hjælper derfor på en række forskellige områder uden for fodboldens og sportens verden, både lokalt og nationalt. Fællesskabet er en drivkraft for begge vores forretninger, og det er netop fællesskabet, som skaber værdi i denne aftale, siger Ole Palmå.

Aftalen træder i kraft fra næste sæson og der bliver Danske Spil også Fanzone-partner i Brøndby IF. Brøndby IF spiller deres næste kamp Tirsdag den 2 Juni, hvor Sønderjyske er modstanderen.

Skriv et svar