Optakt: Silkeborg IF – FC Nordsjælland

Silkeborg IF tager fredag aften klokken 19:00 imod FC Nordsjælland. Opgøret mellem disse to hold er kendt for navnet ‘El Plástico’ da begge hold spiller med kunstgræs. 

Fredag aften står på et dramatisk og vigtigt opgør mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland, da begge hold virkelig har brug for alle tre point. Kampen mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland bliver som alle andre kampe i 3F Superligaen for tiden spillet uden tilskuere.

Silkeborg IF sluttede rigtigt godt af inden vi gik på denne uforudsete pause, hvor AGF blev nedlagt 2-1 på Jysk Park. Udover det har Silkeborg IF og hentet point i deres seneste tre kampe i 3F Superliga. Der er tale om 3 point mod AGF, 1 point mod Odense BK og FC København. Silkeborg IF var derfor inde i en god stime. Silkeborg IF har før kampen mod FC Nordsjælland i dag spillet en træningskamp. Det skete i sidste weekend, hvor de vandt 2-1 over 1. Divisionsholdet Vejle BK.

Silkeborg IF har virkelig brug for dagens tre point der er på spil, hvis de vil blive oppe i landets bedste række. Silkeborg IF ejer lige nu sidstepladsen i tabellen med 2 point op til Esbjerg fB på 13. Pladsen.

Kent Nielsen må i denne weekend undvære Svenn Crone som er ude med karantæne. Magnus Mattsson og Milan Massop er stadigvæk ude på ubestemt tid for Silkeborg IF. Både Valance Nambishi og Skhodran Maholli er ved at være klar igen oplyser klubben.

FC Nordsjælland sluttede af med point i alle 4 kampe, der er spillet i år. FC Nordsjælland har vundet 6-0 over AC Horsens og 2-1 over både Esbjerg fB og SønderjyskE. I FC Nordsjællands sidste kamp inden nedlukningen af 3F Superligaen spillede de hjemme mod Brøndby IF og her blev det til et point efter kampen endte 2-2.

FC Nordsjælland har ligesom Silkeborg IF rigtigt meget brug for de tre point. FC Nordsjælland vil sikre sig en rigtig god mulighed for at forblive i top 6 med tre point i aften. De vil rykke på 3. pladsen og have 6 point ned til Randers FC på 7. Pladsen.

Flemming Pedersen må i dag undvære Isaac Atanga og Ibrahim Sadiq, der er ude med skader. Også Jonathan Amon er ikke med, da han er ude resten af sæsonen.

Kampfakta:
Kampstart: Klokken 19.00 (Fredag)
Spillested: Jysk Park, Silkeborg
Dommer: Jonas Hansen
TV: TV3 Sport

Head to Head de seneste 10 kampe:
Silkeborg IF:
0 sejre
Uafgjorte: 4 uafgjorte
Randers FC:
6 sejre

Skriv et svar